Ordu Üniversitesi Lütfen İnternet Sitende Akkuş MYO'na Yer Verirmisin?
Ordu Üniversitesi Ne Yapmak İstiyor?
Akkuş MYO Açıyorsun
Ama Tanıtmıyorsun.
Bu Ne Demek Oluyor?
Okulu Tercih Edenlere
Neden Yardımcı Olmuyorsun?
Akkuşlu Lütfen Sende Uyan Artık
Akkuş Meslek Yüksekokulu bilindiği gibi 2013 yılı Ösym Tercih Kılavuzunda yer aldı ve okulumuz açıldı ve de Bilgi Yönetimi programına 40 öğrenci alarak Eylül-Ekim 2013 de Eğitim ve Öğretime başlayacak.
11.07.2013 günü Saat 14.45 Tarihi itibariyle Ordu Üniversitesi İnternet Sitesini inceledim. Zaten Akkuş MYO ile ilgili haber var mı diye sürekli takip ediyordum. Bu gün güncel olacak Ordu Üniversitesinin internet sitesi. yarın güncel olacak diye beklerken. Tercihler başladı aradan 3 gün geçti. Ayın 18'nde tercihler bitecek. Öğrenciler okulları araştırıp tercih yapacaklar. Ama Ordu Üniversitesi internet sitesi sanki kasıtlı yapıyormuş gibi Akkuş MYO ile ilgili bir kelime bilgi vermiyor. Bilgi vermediği gibi Okul adına açılan internet sitesi sayfasını da hizmete açmıyor. Ama her ne hikmet ise İkizce MYO'da Akkuş MYO gibi bu sene açılmasına rağmen İkizce MYO internet sayfası açılıyor ve okul hakkında geniş bilgiler veriliyor.
Şimdi Akkuş İlçesi Yazılı ve Görsel Basın Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Birlik Adına, www.akkusilcesi.com Akkuş İlçesi İnternet Sitesi adına ve şahsım adına soruyorum.
İkizce ilçesi ile Akkuş İlçesi arasındaki bu çifte standart neden? İkizce MYO en iyi şekilde tanıtılıp, okul tercih yapanlara yardımcı olunurken, Akkuş MYO neden tanıtılmıyor ve okulu tercih etmek isteyenlere neden yardımcı olunmuyor?
Bir çift sözüm de Akkuşlu Hemşerilerime; her Akkuşlu Akkuş MYO'na sahip çıkmak durumundadır. O halde neden Ordu Üniversitesinin bu çiftte standardına tepki göstermiyorsun? Akkuş MYO'nu tercih yapmak isteyen her öğrenci Ordu Üniversitesinin internet sitesini inceleyip, Akkuş MYO'lu hakkında bilgi bulmaya çalışacaktır. Ama bu şekilde araştırma yapan öğrenci hayal kırıklığı ile karşılaşacaktır. Çünkü okulun sadece adını görecektir. Okulun ne telefonu, ne e-mail adresi, ne müdürünün kim olduğu, ne sekreterinin kim olduğu, ne hangi öğretim görevlilerinin okulda görevli olduklarını nede okul hakkında aradığı bilgilere ulaşamayacaktır. Ve de ben olsam şu kanıya varırım. Bu üniversite bu Akkuş MYO'lunu önemsemiyor kanısına varırım.
Yazacak çok konular varda şimdilik neyse diyelim.
Son cümleler olarak Ordu Üniversitesi; bir okulu hizmete açıyorsan o okul hakkında da gerekli bilgileri vereceksin. Üniversitenin internet sitesi varsa o siteden her okul hakkında gerekli bilgileri vereceksin? Okullar arasında çiftte standart yapmayacaksın.
Bir Akkuşlu olarak bu durumu kınıyorum. Ve hemen düzeltilmesini istiyorum. Yapılan bu davranışın Akkuş ilçesine ve Akkuşlulara bir hakaret olduğunu düşünüyorum. Akkuş MYO'luna gereken değeri ve önemin verilmediğini düşünüyorum.
Akkuş Kaymakamlığının hemen devreye gireceğini ve Rektör ile görüşüp, gereğinin yapılması için çaba harcanacağını düşünüyorum. Bir sitemde; Akkuş Meslek Yüksekokulu müdürüne olacak. Okul Sekreterine olacak. Siz görevli olduğunuz okulun tanıtımı için neden gerekeni yapmıyorsunuz? Neden Ordu Üniversitesi İnternet Sitesindeki eksikliğin giderilmesi için çaba harcamıyorsunuz?
Ordu Üniversitesinde Akkuş MYO ile ilgili bilgiler ve fotoğraflar yok ise; gerek şahsım gerek ise Akkuş İlçesi İnternet Sitesi olarak gereken destek verilecektir.
Bu Aşamadan sonra söz Akkuşlularda; Bu konuya tepkisini koymayan ve haberin altına yorumlarına yazmayanlara diyecek bir sözümüz olmaz zaten
NOT: Akkuş MYO Hakkındaki Geniş Bilgiye www.akkusilcesi.com Akkuş İlçesi İnternet Sitesinden Ulaşabilirsiniz.
Akkuş Meslek Yüksekokulu Hakkında Bilgi vermeyen Ordu Üniversitesinin İnternet Sitesini Görelim
http://www.odu.edu.tr/index.php/pages/18
İhsan ÇAM