Kızılelma halkının bana vermiş olduğu yetki ile yeni dönemde yeni projelerimizle daha iyi hizmet vereceğimize inanıyorum
KIZILELMA BELEDİYE BAŞKANI
İSA DEMİRCİ
3. DEFA BAŞKANLIK MAZBATASINI ALDI
29 Mart 2009 tarihinde yapılan seçimlerde fiilen rakipsiz, hukuken iki adayla yarışan ve en rahat seçim çalışması yapan Kızılelma Belediye Başkanı İsa DEMİRCİ Mazbatasını aldı.
Kızılelma Halkından 5 yıllık daha yetki alan Belediye Başkanı İsa DEMİRCİ Akkuş Adliyesinde İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.
Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ve mazbatalarını aldığı İlçe Seçim Kurulu önünde yaptığı açıklamada; “ Daha önce 2 defa aldığım Belediye Başkanlığı mazbatasını, bugün 3. defa alıyorum. Almış olduğum mazbata ile beraber, Kızılelma halkının bana vermiş olduğu yetki ile yeni dönemde yeni projelerimizle daha iyi hizmet vereceğimize inanıyorum” dedi.
Kızılelma Belediye Meclis Üyeleri:
Adı ve Soyadı Baba Adı Partisi
1—Ali DEMİRCİ Azmi AKP
2—Ali DEMİRCİ Sabri AKP
3—Ali DUMAN Sabri AKP
4—Cemal DEMİRCİ İsmail AKP
5—İsmet YILMAZ Emin AKP
6—Kadir DEMİRCİ Cemal AKP
7—Muharrem TOSUN Remzi AKP
8—Necati KURU Mustafa AKP
9—Ramazan KURU İsmail AKP