Başkan Azmi KOCAGÖZ, 700 Metre Parke Döşedik

ÇAYIRALAN BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
BAŞKAN AZMİ KOCAGÖZ, "BELDE MERKEZİNE 700 METRE PARKE DÖŞEDİK"
Ağustos Ayında Beldeye yaptığımız ziyarette Başkan Azmi KOCAGÖZ ve Belediye Personelinin sıcak ilgisi ile karşılaştık. Başkan KOCAGÖZ, bizlere yapılan çalışmaları yerinde gösterdi. İlerleyen günlerde belde de yaptığımız gözlemleri sizlerle paylaşacağız. Bu haberimizde Belde Merkezine Döşenen parke hakkında bilgi vermek istiyoruz. Sitemize açıklama yapan Başkanımız " Çalışmalarımız çok değişik yönlerde devam etmektedir. En göze çarpan çalışmalarımızdan birisi de Belediye Binası önünden, Merkez Camii Önüne kadar yaklaşık 700 Metre parke döşedik. Böylece belde merkezini çamurdan kurtarmış olduk. Parke döşeme çalışmalarımız devam edecek bundan sonraki çalışmalarımız ise Belediyenin sağ tarafındaki yola parke döşemek olacak."dedi.
Başkanımızın bir çok konuda verdiği bilgileri ilerleyen günlerde yayınlayacağız. Çayıralanlılar, lütfen sitemizi an ve an takip ediniz
.
yapıldığı şeyleri örnek diye gösdermemek lazım cayıralana ne yapıldığı
ortada cayıralanda calışmalar yeni yeni başlamış azmi hocamızda elinden geleni yapmış olması lazım ve cayıralana bi bakdığımızda değişen şey çok ama kafalar ve
düşünceler değişmemiş herkes birbirine taş atyo bence o bu ne yapdı demememiz lazım el birliğiyle desdek olmamız lazım
beldemizi daha iyi tanımamız lazım slm saygılar
GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMEZ
ben gerçek bir çayıralanlı olarak ordaki çalışan bütün personele başta sayın başkanımız azmi kocagöz olmak şartıyla herkez yaptıkları hizmetten ötürü tşk ediyorum. ama şu unutulmamalı ki yapılan bu çalışmalar biz çayıralanlıları mutlu etmemektedir.her zaman daha iyisi vardır yaptıklarınızı sizler gerçekten yeterli görüyorsanız size söylenecek çok fazla birşey yok (ama lütfen kimse kimseyi kandırmasın )
ÇAYIRALANDA ÇALIŞMADAN BAHSEDİYORSUN ÇOK AFEDERSİN AMA BANA 1 TANE ÖRNEK VERİRMİSİN
Sevgili Olgun TÜRK rumuzlu kardeşim
ÇAYIRALAN da çalışma göremediğini yazıyorsun. Bazı gözler bakar fakat göremez. Rumuzlu kişilerin bakması çok önemli değil ,hakiki Çayıralanlıların görmesi çok önemlidir.
BEN HİÇ BİR FAİLİYET GÖREMİYORUM NE HİKMETSE
Değerli site yönetimi haberde de belirttiğiniz gibi çayıralanda bu gelişmeler ağustos ayında bitmişti. fakat manşete attığınız başlığı görünce çayıralan belediyesinde halen devam eden çalışmalar olduğunu düşünüp bir çayıralanlı olarak haberi okudum ve büyük bir hayalkırıklığı yaşadım. Çünkü üç ay öncesinin haberini anasayfadan vermenize şaşırdım. Sizin profosyonelliğinize yakıştıramadım. beldemi yakından takip eden biri olarak çayıralanda epey bir zamandır yapılan bir hizmet göremiyorum. Sevgili muhtarımızın büyük çabaları sonucu yapılan camimiz ve valimizin desteğiyle yapılan okulumuz dışında yeni bir çalışma yok yani . onların da en az 10 yıllık geçmişi var. Saygılar sunuyorum.