28.12.2008 günü yapılacak olan Çitçi Eğitimi kapanış töreni tüm Akkuşlular, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız, gurbetçilerimiz ve tüm misafirlerimiz davetlidir.
AKKUŞ ZİRAAT ODASI
BAŞKANI AHMET KAYA ‘DAN
Bütün Hemşerilerine Davetiye
01.12.2007Günü başlayan, Avrupa Birliğince Finans edilen ve AKKUŞ ZİRAAT ODASINCA uygulanan AKKUŞ ve KÖYLERİ ÇİFTCİ EĞİTİMİ ve DANIŞMANLIK PROJESİ 28.12.2008 günü yapılacak olan kapanış töreni ile sona erecek.
Törene eğitime katılan 450 civarındaki çiftci ile birlikte Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü, Ziraat Fakültesi Dekanı ve 240 saatlik pratik dersleri veren çok sayıda öğretim görevlisi , Ordu Üniversite Rektörü, Ordu Ziraat Fakültesi Dekanı, Akkuş Kaymakamı, çevre ilçelerin Ziraat odası başkanı, belediye başkanları ile birlikte çok sayıda davetli katılacaktır.
Akkuş İlçesi Kurulduğundan bu güne kadar ilk defa bu kadar öğretim görevlisinin katıldığı çok geniş katılımlı bir projeyi Ziraat Odası aracılığı ile hemşerilerine sunmuştur. Projede 240 saat teorik ders alan çiftci hemşerilerimz bir çok teknik gezi ve uygulamalı eğitimle desteklenmiştir.
Bu güzel projenin kapanış törenine bütün hemşerilerim davetlidir.
,
ramazan abi bizim köye geldinde çok güzel şeyler anlattı uygulamaya yönelik allah razı olsun kendini kasmadan bize yardımcı oldu a.e.o.