Akkuş Belediye Başkanı Ergüder EFİL, Sitemiz Yönetimini Arayarak Belediye İle İlgili Haberleri Sitemizde Yayınlanmamasını İstedi

320
tbmm_ziyaret_20.04.2009_2.jpg

Bu günden itibaren Akkuş Belediyesi ile ilgili yayınlanan haberleri yayınlamayacağız.

AKKUŞ BELEDİYE BAŞKANI

ERGÜDER EFİL

SİTEMİZ YÖNETİMİNİ ARAYARAK

BELEDİYE İLE İLGİLİ HABERLERİN

SİTEMİZDE YAYINLANMASINI İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİR.

Bizim niyetimiz Akkuş ve Akkuşlulara hizmet. Ama bu çalışmanın karşılığı hakaret olacak ise, ve bu hakaretlere dayanma gücü bizleri de çok yıpratıyor ise ve motivemizi etkiliyor ise yapacak bir şey yok.

Akkuş Belediye Başkanı da kendi beyanı ile sitemizde kendisi ve belediye ile ilgili haberleri istemiyor ise, bizim daha fazla yapacak bir şeyimiz de yoktur.

Not: Bu sadece Akkuş Belediyesin Özgü Bir Karar Değildir. Site Yönetiminin almış olduğu bir karar olup, İlçedeki diğer kamu kurumları yada sivil toplum kuruluşları da belediye gibi bir istekte bulunursa onlarında taleplerini yerine getiririz. Bize bilgi ulaştığı anda hemen o kurumun da haberleri yayınlamayız isterseler yayından da kaldırırız. Ancak kurumun en yetkili kişisinin beyanı esastır.