19 Nisan 2024 Cum

Göreve Yeni Seçilen Akkuş Çukurköy Mahallesi Dernek Yönetimini Ziyaret Ederek Hayırlı Olsun Dileklerimizi İlettik

Göreve Yeni Seçilen

Akkuş Çukurköy Mahallesi Dernek Yönetimini

Ziyaret Ederek Hayırlı Olsun Dileklerimizi İlettik

23 Şubat 2020 Günü yapılan Olağanüstü Genel Kurulda Yönetimi Seçilen Çukurköy Mahallesi Dernek Yönetim Kurulunu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Ziyaretimiz sırasında dernek merkezinde görevinin başında olan ve bizleri karşılayan Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim SEVİNDİK’e hayırlı olsun dileklerimizi ilettikten sonra köyümüz ve köyümüz insanları için ileriye dönük yapılacak olan konularda bilgi alışverişinde bulunduk.

Daha sonra Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim SEVİNDİK yapmış olduğu açıklamada;

“Hem dernek üyemiz hemde Akkuş İlçesinin ilk İnternet Sitesi Akkuş İlçesi İnternet Sitesi yapımcısı olarak derneğimizi ziyaret etmenize çok sevindik. Bildiğiniz gibi henüz bir haftalık yeni bir yönetim kuruluyuz. Sağ olsunlar dernek üyelerimiz bizlere bu görevi layık gördü. Onların bizlere olan güvenlerini inşallah boşa çıkarmayacağız. Elimizden geldiği kadarı ile imkanlar dahilinde hem üyelerimizin istedikleri hizmetleri hemde yönetim olarak kendi projelerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız.  Bu vesile ile Genel Kurula katılan tüm köyümüz insanlarına Yönetim Kurulu olarak çok teşekkür ederiz. Akkuş İlçesi adına kurulan İnternet Siteleri ile koordineli olarak çalışarak gerek derneğimizin çalışmalarını gerek ise hizmet konularında birlikte proje üretme konusunda her zaman işbirliği içinde olacağız. Ziyaretinizden ötürü çok teşekkür ederiz.” dedi.

Ziyarette dernek üyelerinden Bayram AKKAYA ve Yüksel AKKAYA’ da hazır bulundular.

Akkuş Çukurköy Mahallesi Derneği

Yönetim Kurulu Başkanı

Halil İbrahim SEVİNDİK

Related Articles

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1,465BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
18AboneAbone Ol

Çok Okunanlar