28 Mart 2024 Per

Akkuş Belediyespor Malatya Büyükşehir Belediyesporu Yendi 2 Puan Aldı. Maçta Olaylar Çıktı

Akkuş Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı

Malatya Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 mağlup etti.

Sporun Çirkin Yüzü Malatya’da Ortaya Çıktı

Voleybol Erkekler 1. Lig B Grubunda, 4. Hafta maçında Akkuş Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Malatya Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 mağlup etti.

Ligin 2. deplasman maçını Malatya’yla oynayan Yeşil-beyazlı ekibimiz, hakem hataları ve taraftar küfürlerine maruz kalmasına rağmen hanesine 2 puanı yazdırdı.

Maç sonunda Malatya BBSK taraftarları yenilgiyi hazmedemedi ve sahaya inerek oyuncularımızdan Alperen Ova, Çağlar Göksu ve Samet Gümüş’ü darp etti.

“Yeşil-Beyazlı Ekip Saatlerce Mahsur Kaldı”

Voleybol Erkekler 1. Lig B Gurubu temsilcimiz Akkuş Belediyespor olaylı Malatya Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını galibiyetle tamamladı. Ligin 2. deplasman maçını Malatya’da oynayan yeşil-beyazlı ekibimiz hakem hataları, taraftar küfür ve baskılarına rağmen evine puanla döndü. Malatya Atatürk Spor Salonunda oynanan müsabakada taraftarların sahaya inerek yeşil-beyazlı ekibimize saldırması sonucu müsabakaya dakikalarca ara verildi. Hiç bir güvenlik önleminin alınmadığı öğrenilen olaylı maçta emniyet güçlerini Kulüp Başkanımız Soner Efil’in aradığı öğrenildi. Polis ekipleri olay yerine gelerek biber gazı ile Malatyalı taraftarları dağıtmaya çalıştılar. Yeşil-Beyazlı ekibimizin teknik heyeti ve sporcuları saatlerce soyunma odalarında mahsur kaldı. Çevik kuvvet ekipleri ile Emniyet güçlerinin çevrede aldığı geniş çaplı güvenlik önlemleri sonucu Akkuş Belediyespor Yönetici ve sporcularımız salondan ayrıldı. Malatya’dan Elazığ il sınırına kadar Akkuş Belediyespor yönetimi ve sporcularımız polis eskortları eşliğinde yollarına devam ettiği öğrenildi.

“Akkuş Belediyesporlu 3 Oyuncu Darp Edildi”

Malatya Atatürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmada yeşil-beyazlı ekibimizden Alperen Ova, Çağlar Göksu ve Samet Gümüş sahaya inen kendini bilmez taraftarlarca darp edildi. Malatya da yaşanan olaylı maçın set sayıları ise; (21-25) (25-22) (25-21) (24-26) ve (11-15) Akkuş Belediyesporumuzun üstünlüğüyle son buldu.

 

Related Articles

1 Yorum

  1. Samet gumus once adam olmayi ogrenseydi turibinleri ayaklandirip kufurler yagdirmasa adamlik ogretir sizi ogle ginderirdik malatyadan ama adam yetistiremediginiz icin seyirci de geregini yapti. Samet gumus oyunu katletti. Ukala ve kufurlu tavirlarla fazlasini hak etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1,465BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
18AboneAbone Ol

Çok Okunanlar