29 Nisan 2024 Pts

112 Acil Ekibi Kurtarıldı. Damyeri Mahallesinde Kar ve Fırtınadan Mahsur Kalan Sağlıkçıları Ordu’dan Gelen UMKE Ekibi İle İş Makinaları Operatörleri Kurtardılar

Çok Şükür 112 Acil Sağlık Ekibi Kurtarıldı

112 Acil Ekibi Kurtarıldı.

Damyeri Mahallesinde Kar ve Fırtınadan

Mahsur Kalan Sağlıkçıları

Ordu'dan Gelen UMKE Ekibi İle

İş Makinaları Operatörleri Kurtardılar

Saat: 20.00

Kurtarılan sağlık personelinin adları

Hüseyin Muslu, Meltem Kayhan, Pelin hanımefendi olmak üzere 3 kişi olup, sağlık personelinin durumu genel olarak iyidir. 

6 ve 7 aylık olmak üzere hastaneye getirilen çocukların tedavilerine başlanılmıştır.

UMKE ekibi Akkuş'tan ayrılarak Ordu'ya gitmiştir.

 

Sağlıkçıların mahsur kaldığı haberi sitemizde ulaştığı  andan itibaren sitemiz yönetimi hemen ilgili kişiler ile irtibata geçerek konu hakkında gerekli bilgileri temin ettikten sonra haber yaparak kamuoyu oluşturma konusunda elinden geleni yapmıştır. Damyeri-Tuzak ve Çevre Köyleri Dernek Başkanı ile irtibata geçen sitemiz ekini dernek başkanını bilgilendirmiştir. Daha sonra ise ilçeden bir çok kişi ile görüşerek yüzlerce kişinin konudan haberdar olmasını sağlamıştır. Sitemiz ekibinden Muhammet KURT ile irtibata geçerek an an bilgileri temin ederek, sitemiz takipçileri bilgilendirilmiştir.

Saat 18.50 112 Acil Ekibi Kurtarıldı. Damyeri Mahallesinde Kar ve Fırtınadan Mahsur Kalan Sağlıkçıları Ordu'dan Gelen UMKE Ekibi İle İş Makinaları Operatörleri Kurtardılar. Saat 19.30 gibi tüm sağlık ekibi ve iş makinalarının Akkuş Merkezde olacağı bilgisine ulaşılmıştır.

Konuyu devamlı takip ederek sitemiz ile diyalog içinde olan Muhammet KURT'a çok teşekkür ediyoruz.

Akkuş Devlet Hastanesi 112 acil sağlık ekibine çok geçmiş olsun der. Sağlık ve esenlikler dileriz.

UMKE ekibine, İş Makinası Operatörlerine ve konuya duyarlı olan tüm kişi ve kurumlara çok teşekkür ediyoruz.

 

ACİL KURTARILMAYI BEKLİYORLAR.

Sağlık Ekibi

Damyeri Kösger'de 03.00 den beri

yolda mahsur kaldı.

Son Dakika Gelişmesi: Saat: 16.55   UMKE ekibi şu anda Yeşilgüneycik Mahallesine varmış olup, yola devam edilmektedir. Ekip aracının önünde 1 kepçe yol açmaya çalışmaktadır.

Saat: 15.50 Ordu İli Akkuş İlçesi Akkuş Devlet Hastanesi 112 Acil Sağlık Ekibine Gelen Acil Hasta Var Telefonu üzerine ekip hemen yola çıktı. Damyeri Mahallesi Tösger semtinde geldiğinde kar yağışı ve tipi nedeni ile araç yolda kaldı. 10.01.2015 günü gece saat 03.00’den beri ekip kurtarılmayı bekliyor.

 

Sağlık ekibin mahsur kaldığı bilgisi geldikten sonra Ordu İline bilgi verilmiş, Ordu’dan UMKE ekibi yola çıkmıştır. Yardıma gelen ekip, hem yolda kalan sağlık ekibini kurtarmak hem de hastayı tedavi etmek üzere kalabalık ekip ile gelmektedir.

Her geçen zaman sağlık ekibi için sıkıntı olmaktadır. Lütfen elinden birşeyler gelen kurumlar hemen harekete geçsinler.

Akkuş İnternet Sitesi olarak sağlık ekibine çok geçmiş olsun der. Bir an evvel sağlık sıhhat içinde kurtulmalarını temenni ediyoruz. Ordu’dan gelen ekibe de başarılar diliyoruz.

Kar yağışı ve fırtına devam etmektedir.

Gelişmeleri an ve an sitemizden takip edebilirsiniz.

Muhammet KURT

Related Articles

2 YORUMLAR

  1. damyerinde meydana gelen mahsur kalma olayında büyükşehir belediyesi ile akkuş belediyesi en büyük çabayı göstermişlerdir. umke hangi iş makinasıyla yol açmıştır. sitenizde yaptığınız bu haber neyin kıskançlığıdır. umke ne yaptı sadece sıcak arabalarında açılan yoldan gidip geldi. bu haberde büyükşehir ve akkuş belediyesinin çalışması görmezden gelindi. işte haberin linki görmeyen gözleriniz umarım görür.

    Site Yönetimi: Cevat bey kardeşim yorumunuz için teşekkür ederim.
    Allaha çok şükür bizim gözümüzde görüyor, kulağımızda işitiyor.
    Şimdi de biz soralım: Yaptığı çalışmayı Akkuş internet sitesi ile paylaşmamak için elinden gelen yapan kurumlar ne demeli, Akkuş belediyesi ve Ordu Belediyesi yetkileri bizlerin telefon numarasını ve email adreslerimizi iyi biliyorlar. Sormak isteriz. Neden bizlere bilgilendirmediler. Neden bize haberi fotoğraflarını ve net bilgileri göndermediler. Şimdi siz derseniz ki belki siz basın olarak gelip öğrenseydiniz diyebilirsiniz ancak biz gönüllü bir kuruluşuz. Maaaşlı çalışmıyoruz. Profesyonel iş yaparak büyük reklam ücretleri da alamıyoruz. Dolayısı ile bize gelen haberleri haber yaparak kişileri bilgilendiriyoruz. Bu bağlamda da bize ulaşan bilgileri haber yaptık. Şimdi Akkuş ve Ordu Belediyesi çıkıp, biz Akkuş internet sitesine bu konuda bilgi verdik ama bu site ayrım yaparak görmezlikten gelerek haberi yanlı yaptı desin. Biz Akkuş halkından özür dileriz. Peki sitemize haber göndermeyerek Akkuşluların haber almasını engelleyenler Akkuşlulardan özür dileyecekler mi?
    Bizlere baz konuları açıklama fırsatı verdiğiniz için size çok teşekkür ederiz. Bizde ayrım olmaz. Ama bizi görmezlikten gelenlere de illa haber yapacağız diye de çaba içinde asla olmayız. Ünye basınına ve ordu basınına haber gönderen kuruluşlar peki Akkuş internet sitesini neden görmezlikten geliyorlar. Bu arada bizim derdimiz yok. Bizi zaten bilen biliyor. SOn bir nokta Ordu Milletvekilleri 10 ocak gazeteciler günümüzü kutlarken. Akkuş Belediyesi ve Akkuş kaymakamlığından bir kelime kutlama gelmedi. Derdimiz epeyce fazla şimdilik bu kadarı ile kalsın. Yaptığı çalışmaları Akkuş internet siteleri ile paylaşma gereği duymayanlara ne diye biliririz kendileri bilir. Biz yayınlarımıza devam ediyoruz. Yolumuza devam ediyoruz.

  2. Saygıdeğer sitemiz ziyaretçileri bir konunun önemini bir kez daha ifade etmek istiyorum. Biz 16 senedir haber yaparken inanın hep haberin içindeyiz. Sağlık ekibi mahsur kalmış bilgisi geldiği anda sanki bizde sağlık ekibi ile birlikte mahsur kaldık gibi kendimizi hissettik. Kurtarma ekibi yola çıktı dediler. Sanki kurtarma ekibi ile yollara düştük gibi kendimizi hissettik. Bizler para için yada mesleğimiz olduğu için bu işi yapmıyoruz. Severek ve konuların içinde kendimizi düşünerek haber yapıyoruz. Muhammet KURT kardeşim işlem tamam ekip Akkuş’a geldi. Can kaybı yok dediği andan itibaren bizlerde rahat bir nefes alıp, gönül huzuru ile uyuyabildik. Bu vesile ile gerçekten canla başla çalışan sağlık ekibine şükranlarımı sunuyorum. Akkuş’un size çok çok çok ihtiyacı var. Lütfen kendinize iyi bakın. Geçmiş olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun. Ordu’dan yardıma gelen UMKE ekibine ve yolları ulaşıma açan tüm kişilere de şükranlarımı sunuyorum. Sizlerden de Allah razı olsun. Var olun. Allah sizleri de zorda bırakmasın. Ayrıca konuyu takibe alıp, gerekli koordinasyonları yapan idarecilere de teşekkür ediyorum. Gurbetten Akkuş’a ve Akkuş’a hizmet edenlere en kalbi sıcak sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Keşke elimizden daha çok şeyler gelse de sizlere daha çok yardımcı olabilsek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1,465BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
18AboneAbone Ol

Çok Okunanlar