24 Nisan 2024 Çar

Orhan ŞAHİN Ankara Akkuş Köyleri Yrd. Dayanışma Derneğinin Yeni Başkanı. Genel Kuruldan Görüntüler ve Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Listesi

Yeni Yönetime Başarılar Diliyoruz

Orhan ŞAHİN

Ankara

Akkuş Köyleri Yrd. Dayanışma Derneğinin

Yeni Başkanı

Genel Kuruldan Görüntüler ve

Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Listesi

Ankara'da Kurulu Bulunan Akkuş Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Olağan Genel Kurulu 04.01.2015 Pazar günü saat 13.00 Dernek merkezinde yapıldı. 55 Kişinin oy kullanma hakkı olduğu seçimlerde kullanılan oy sayısı 50 olup, 2 oy geçersiz sayılmıştır. Geçerli oyların 48 ini alan Orhan ŞAHİN ve ekibi derneğin Yönetim ve Denetim Kuruluna seçilmişlerdir.

Son günlerde sitemizde yapılan haberlerin de etkisi ile Akkuşlular derneğe akın etmişler ve beklenen üstünde bir katılım olmuştur.

Dernek Başkanlığına seçilen Orhan ŞAHİN yaptığı konuşmada birlik ve beraberlikten söz ederek, tüm Akkuşluları derneğe davet etti. Dernek üyelerinin kendilerine destek vermesi halinde çok işlere imza atacaklarını söyledi. ŞAHİN sözlerini sitemizin çalışmalarından övgü ile söz ederek, sitemiz yönetimi ve ekibine teşekkür ederek tamamlamıştır.

Bu arada ilk defa yönetimi seçilen Başkan; seçildiği gün dernek merkezinde çikolata dağıtarak güzel bir uygulamaya imza atmıştır.

Tahsin AKKAYA söz alarak yönetime destek vereceğini ifade etmiş. Cenaze olduğu zaman dernek merkezinden bir çay makinasının cenazenin olduğu yere götürülerek gelenlere çay ikram edilmesinin isabetli olacağını söylemiştir.

Şevki GÖK söz alarak dernek yönetimlerinin Halkla İlişkiler konularına önem vermesi gerektiğini hatta genel kurulda halkla ilişkiler görevlisinin seçimle ayrı olarak seçilmesinin isabetli olacağını ifade etmiştir. Seçilen Başkan'da dernekler kanunu dışında herhangi bir uygulamanın yapılmasının mümkün olmadığının altını çizmiştir.

Seçimlerden Sonra Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Seçilen Orhan ŞAHİN; Görevi Devir Aldığı Eski Dernek Başkanı Seyfi ÇÖPOĞLU'na Teşekkür Plaketi Verdi. Plaketi 2 dönem önce 12 sene dernek başkanlığı yapan Öğretmen Muzaffer ÇELEBİ Orhan ŞAHİN adına taktim etti. Bu vesile ile dernekte başkan olarak görev yapan 3 isim bir araya gelmiş oldu.

Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerine Başarılar Diliyoruz

Seçimlerden Sonra Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Seçilen Orhan ŞAHİN

Görevi Devir Aldığı Eski Dernek Başkanı Seyfi ÇÖPOĞLU'na

Teşekkür Plaketi Verdi

Plaketi 2 dönem önce 12 sene dernek başkanlığı yapan

Öğretmen  Muzaffer ÇELEBİ Orhan ŞAHİN adına taktim etti

Bu vesile ile dernekte başkan olarak görev yapan 3 isim bir araya gelmiş oldu

Orhan ŞAHİN'i Tanıyalım

1960 yılında Akkuş İlçesi Kuşçulu Mahallesi Esebeleği semtinde doğdu.

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünden Mezun Oldu

1979 yılında Ankara'da Toprak Mahsulleri Ofisinde memuriyete başladı.

Memuriyeti süresinde devlet dairesinde bir çok kademede görev aldı. (Memur, Şef, Personel Şube Müdürü ve Sayman Müdürü )

Toprak Mahsulleri Ofisinde Personel Müdürü olarak görev yapmakta iken, İlçemiz insanlarına  daha  yararlı ve verimli hizmetlerde bulunabilmek düşüncesi ile 1989 yılında Akkuş Orman İşletme Müdürlüğüne Sayman Müdürü olarak atanmak suretiyle Akkuş ilçesinde göreve başladı. Yaklaşık 17 yıl kendi ilçesinde ve bölgede ilçemiz insanlarına hizmet etti.

2006 yılında emekli oldu ve tekrar Ankara'ya döndü. Halen Ankara'da ikamet etmektedir.

Dernek Genel Kurulundan Görüntüler

 

Related Articles

5 YORUMLAR

  1. Orhan abi yeni görevin de başarılar ilçemizi ve köyümuz için hayırlı işler yapmanı dilerim hayırlı olsun allah utandırmasın saygılar sunarım. . Mehmet çamoğlu

  2. SEÇİMLE GELEN KİŞİLER, HALKIN SEVDİĞİ SAYDIĞI GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNE ÖNEM VERİLEN KİMSELERDİR..

    MİLLETİMİZİN SAĞ DUYUSUNA HER ZAMAN İNANIR VE SAYGI DUYARIZ…

    ORHAN ŞAHİN ABİMİZE VE EKİBİNE BAŞARILAR DİLER, VATANA MİLLETE HAYIRLAR GETİRMESİNİ TEMENNİ EDERİZ…

  3. BUNDAN ÖNCE FEDAKARCA GÖREV YAPAN YÖNETİCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDER, YENİ SEÇİLEN YÖNETİM VE DENETİM KURULUNADA BAŞARILAR DİLERİM. ALLAH KOLAYLIK VERSİN

  4. Derneklerin kuruluş amacı birliği beraberliği sağlamak fakir insanlara ve öğrenci bursu sağlamak kitap alıp kitap değişimi yapmak cenaze etkinlik gibi bir faaliyetlerde bulunmak gibi ana unsurdan oluşan bir kavramdır. Bunların bu güne kadar hiç birinin ne bir gündemde nede bir girişimde bulunulmadığı izlenmektedir bunun için bu girişimlerde görevli bir kişinin başkanla ortaklaşa yapılması gereken bir görevdir onun için halkla ilişkiler ol massa olmazdır bu her kurumda olması gereken bu mekanizmanın mutlak işlemesi gerektiğini başarıların buna dayalı daha farklı olacağını anlatmak istemiştim.
    Halkla İlişkiler ve Tanıtım

    TANIM

    Çalıştığı kurumun tanınmasını, yaptığı çalışmaların kişilerde olumlu etkiler oluşturmasını,çevresiyle iyi ilişkiler kurmasını ve saygınlığının artırmasını sağlamak amacıyla gerekli çalışmaları yapan kişidir.

    GÖREVLER

    Çalıştığı kurumun tanıtıcı raporlarını, haber bültenlerini ve resimli broşürlerini hazırlar, Kurumun çalışmalarının ve etkinlik alanlarının çeşitli basım yayın ve iletişim araçları ile halka tanıtılmasını sağlar, Konferans, seminer, sergi, basın toplantısı, yıldönümü gibi kültürel ve sosyal etkinlikleri düzenler, Yöneticilerin konuşma ve yazışmalarını inceler, Kurumla ilgili izlenimleri takip ederek kurumun daha iyi tanıtılmasını ve saygınlığının artırılmasını sağlayacak çalışmalar yapar.

    MESLEĞİN GEREKTİRDİĞİ ÖZELLİKLER

    Halkla ilişkiler ve tanıtım elemanı olmak isteyenlerin; İnsanlarla iletişim başarılı iletişim kurabilen, araştırma merakı olan, dışa dönük, girişken, dış görünümüne önem veren,hitabeti güçlü kimseler olması gerekir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1,465BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
18AboneAbone Ol

Çok Okunanlar