29 Mart 2024 Cum

Akkuş İnternet Sitesinin Haberi Ses Getirdi. Akkuş İlçesi Argan Yaylasının Tepesine Bayrak Direği Dikilerek; Şanlı Türk Bayrağı Akkuş Semalarına Çekildi. Türk Bayrağı Gölgesine Akkuş Şimdi Bir Başka Güzel

Akkuşlular Kendine Yakışanın En İyisini Yaptılar

Akkuş İnternet Sitesinin Haberi Ses Getirdi.

Akkuş İlçesi Argan Yaylasının Tepesine

Bayrak Direği Dikilerek;

Şanlı Türk Bayrağı Akkuş Semalarına Çekildi.

Türk Bayrağı Gölgesine Akkuş Şimdi Bir Başka Güzel

11.12.2014 tarihinde Akkuş Semalarına çekilen Türk Bayrağı İlçemize öyle bir görüntü verdi ki; Akkuşlular kendine yakışanı yaptılar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah Razı Olsun. Bu hizmetin yapılmasına en azında haber yaparak ve gündem oluşturarak azda olsa Akkuş İlçesi İnternet Sitesi olarak çabamız olduysa ne mutlu bizlere.

Bayrağın olduğu bölgeyi cazibe merkezi yapalım mı? Öyle bir cazibe yeri olsun ki; Gurbetten her gelen kesinlikle buraya uğramadan geri dönmesin. İnanıyoruz ki; Akkuş Kaymakamlığı, Akkuş Belediyesi, Orman İşletmesi hatta ve hatta Akkuş Meslek Yüksekokulu idaresi ve öğrencileri projeleri ile cazibe merkezi yapılacak yere katkı vereceklerdir. Projeye katkı veren kurum ve kuruluşların adı da bu bölgede yer alırsa destek artacaktır.

Saygıdeğer Akkuşlular haber yapılmak için haber yapmayı asla sevmiyoruz. Dolayısı ile Bayrak Projesi haberimizi yaptıktan sonra gördüğünüz gibi devamında hemen diğer projeleri sunuyoruz. İşte Akkuş İnternet Sitesini diğer sitelerden ayıran fark bu işte. Cazibe merkezi konusunda ortaya konacak projelerin sitemize gönderilmesi halinde yayınlayarak hem konuyu gündemde tutmayı hemde en güzel projelerin bu alanda yer almasına her zaman katkı vereceğimiz belirtmek istiyoruz.

 

23 Eylül 2014 Tarihinde Sitemizde Yayınlanan Haberi Görelim

 

Tüm Akkuşluların

Evet Diyeceği

Bir Projeyi Açıklıyoruz

Argan'a Türk Bayrağı İstiyoruz

Akkuş'un Gündemini Belirlemede Öncü İnternet Sitesi

Kültür ve Turizm Bakanlığınca Turistik Yer İlan Edilen Argan Yaylasının Doruk Noktasına İlçe Merkezini Gören Bölgeye Türk Bayrağı İstiyoruz.

www.akkusilcesi.com Akkuş İlçesi İnternet sitesinin uzun zamandır gündeminde olan ama bir çok nedenler ile önceki dönemlerde dile getiremediğimiz konuyu bir kardeşimizin de sitemiz ile irtibata geçerek, dileğini açıklanmasından sonra artık projenin açıklama zamanı geldiğini düşünüyoruz.

2014 yılı Ağustos ayında çektiğimiz fotoğrafları yayına hazırlarken projenin akıllarda kalması ve bayrağın nasıl yakışacağını görmek için herkesten önce www.akkusilcesi.com Akkuş İlçesi İnternet Sitesi yapımcıları olarak fotoğraf üzerinde biz bayrağı Argan'a diktik. Gördük ki; yakışma ne kelime süper oldu. Sizcede öyle olmamış mı?

İlgili kurum ve kuruluşların sitemizin ve sitemiz ile irtibata geçen kardeşimizin projesini dikkate almalarını ve Şanlı Türk Bayrağını Argan'nın Tepesine dikmelerini talep ediyoruz.

Çok şey mi istiyoruz?

"AKKUŞ ARGAN YAYLASINA TÜRK BAYRAĞI İSTİYORUZ. YETKİLİLERE DUYURULUR. GEREĞİNİ ARZ EDERİZ. SİZİNDE ÇABANIZI GÖRMEK İSTERİZ BU KONUDA LÜTFEN…TURAN TÜREDİ Perşembe, 18 Eylül 2014"

Site Yönetimi: Turan Kardeşim Çabamızı beğendin mi?

 

Related Articles

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1,465BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
18AboneAbone Ol

Çok Okunanlar