19 Nisan 2024 Cum

Çukur Mahalle Salikgil Semtinden Mehmet AKKAYA eşi Hüsüme AKKAYA Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur.

Allah Rahmet Eylesin

Çukur Mahalle

Salikgil Semtinden

Mehmet AKKAYA eşi 

Hüsüme AKKAYA

Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur.

İlçemiz Çukur Mahalle Salikgil Semtinden Mehmet AKKAYA eşi Hüsüme AKKAYA Hakkın Rahmetine Kavuştu. 27.10.2014 Pazartesi akşamı Cenaze Akkuş'a götürlecek ve Çukur Mahalle Merkez Mezarlığında toprağa verilecektir.

Rahmetlik Hüsüme AKKAYA Hanımefendiye Allah'tan Rahmet Diliyoruz. Allah Rahmet Eylesin. Geride kalan eşi,çocukları, yakınları ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Yeşil Akkuş Sitesi Onursal Başkanı Tahsin AKKAYA'nın kaynanası olan Hüsüme Annemiz ilerlemiş yaşının vermiş olduğu bir takım rahatsızlıkları vardı. Son olarak Ankara Tıp Fakültesinde kalp ameliyatı olmuş ve yoğun bakımda tedavi görmekteydi. Yüce Mevlanın onun için vermiş olduğu yaşam süresi nihayet sonra erdiğinden 27.10.2014 günü sabahı hastanede hakkın rahmetine kavuştu.

Related Articles

3 YORUMLAR

  1. HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞAN DEĞERLİ ABLACIĞIM .TEYZEMİN KIZI HÜSÜME ABLACIĞIMA ALLAHTAN RAHMET TÜM YAKINLARI VE SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM.ACIMIZ ÇOK BÜYÜK AMA ÖMRÜ BU KADARMIŞ ALLAHIM MEKANINI CENNET EYLESİN…..

  2. Hüsüme Halamızı Allah’tan Rahmet Diliyoruz. Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet Olsun. Geride kalan aile fertlerine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

  3. Hakkın rahmetine kavuşan teyzemize mevlamdan rahmet diliyorum. Geride kalan yakınlarına sabırlar versin. Ayrıca Tahsin abimizede ve eşine ayrıca başsağlığı diliyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1,465BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
18AboneAbone Ol

Çok Okunanlar