15 Mayıs 2024 Çar

Mehmet DUMAN Ak Parti Akkuş İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Göreve seçildiğimde Akkuş Devlet hastanesini ameliyat yapılabilecek konuma getireceğiz.

Mehmet DUMAN

Ak Parti

Akkuş İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Adalet ve Kalkınma Partisi 5.Olağan Kongre sürecinin başlamasının ardından İlçe Başkanlıkları için adaylıklar açıklanmaya başladı.

Ak Parti Akkuş İlçe Başkan adaylığı için iş adamı Mehmet Duman; “Akkuşlu hemşerilerimizin teveccühü ile Ak Parti Akkuş İlçe Başkanlığına adayım.”  diyerek adaylığını açıkladı.

Akkuş İlçe Başkan adaylığını açıklayan Mehmet Duman yaptığı açıklamasında; “Değerli hemşerilerim 12 yıldır ülkemizin hizmetinde olan Adalet ve Kalkınma Partisinde 5.Olağan kongre startı verilmiştir. Ordu ilimiz ve ilçelerimizde de Kasım ve Aralık ayı içerisinde de kongreler yapılacaktır.

AK Partimizin kuruluşundan bugüne kadar değişik kademelerinde hizmet etme imkanı bulduğumuz Akkuş ilçemizde 5.Olağan ilçe kongresinde Akkuşlu hemşerimizin şahsıma teveccühü oluşmuştur. Eğer partimizin İl Genel Merkezi, Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız uygun gördüğü taktirde Akkuşlu hemşerilerimize geçmişte İlçe yönetiminde ve İl Genel Meclisinde yaptığımız hizmetlerin daha fazlasını yapma heyecanı vardır.  Ben şimdiden 5.Olağan kongremizin Akkuşumuza Ordu İlimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Duman sözlerine; “ 12 yıldır Akkuşlu hemşerilerimize İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimizle ortak hareket ederek hizmet ettik. Yapılacak Olağan Kongrede delegelerin şahsımı destekleri sonrası  Başkan seçilirsem, Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz, Akkuş Belediye Başkanımız İsa Demirci , Mahalle muhtarlarımız ve Akkuş halkıyla bir bütün olarak Akkuşumuza yol, eğitim ve sağlık alanında hizmetlerimize devam edeceğiz . Akkuş ilçemizde bulunan Akkuş Devlet hastanesinin bugünkü konumu Akkuşlu hemşerilerimize yetersizdir. Göreve seçildiğimde Akkuş Devlet hastanesini ameliyat yapılabilecek konuma getireceğiz.” dedi.

Site Yönetimi: Ak Parti Akkuş İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıklayan Mehmet DUMAN'a Başarılar Dileriz.

Related Articles

3 YORUMLAR

  1. böyle bir vaad ne kadar doğru bilemiyorum bir siyasi parti kurumu böyle bi vaad nasıl verebilir? …………………..

    Site Yönetimi: Lütfen adınızı ve soyadınızı yazdıktan sonra yorumlarınızı yazınız. Aksi durumda yorumlarını yayınlanma durumu olmaz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1,465BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
18AboneAbone Ol

Çok Okunanlar