3 Mayıs 2024 Cum

TÜRK SAĞLIK-SEN KONGRESİ

Türk Sağlık – Sen Ordu Şube Yönetimine Ünye, Akkuş, İkizce, Çaybaşı, Tekkiraz Bölgelerini temsilen adaylığını koyan Kamil SEVİNDİK yapılan seçimler neticesinde İdari İşlerden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı olarak seçildiğini beyan ederek sözlerine şöyle devam etti;

Sendikamız Şube Başkan adaylığına ve yönetim kurulunun oluşmasına yönelik iki Şube Başkan adayı listesiyle seçime girilmiştir. Benim desteklediğim ve listesine dahil olduğum Şube Başkan adayı Tuncay ÖZTÜRK’ ün Listesine benimle beraber Akkuş Toplum Sağlığı Merkezinde görev yapan Mahir ÇETİN kardeşimde adaylığını koyarak Basın ve Eğitimden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı olarak seçilmiş, yine Akkuş bölgesinden Disiplin Kuruluna Adaylığını koyan Akkuş Devlet Hastanesinde görevli Ergül KOCAKOÇ kardeşim ve Denetleme Kurulu üyeliğine ise Toplum Sağlığı Merkezinden adaylığını koyan Muhammet KURT kardeşim seçilerek yönetime dahil olmuşlardır. Bu değerli kardeşlerimle beraber omuz omuza vererek birçok başarılı çalışmalara imza atacağımıza dair inancım tamdır. Hepsini yürekten kutluyor yeni görevlerinde başarılar diliyorum.


Sendikamız Türk Sağlık Sen Ordu Şubesinin Olağanüstü Genel Kurulu, 21.09.2014 tarihinde gerçekleşmiştir.

 

Kongreye Genel Merkez Yöneticilerimiz Abdurrahman Uysal, Yusuf Alan, Ümit Turhan, Erzurum Şube Yönetim Kurulu üyesi İlkin Gödekmerda, Giresun Şube Başkanı İbrahim Ekiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Şube Başkanı Erdoğan Çakmak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ömer Okumuş katılmışlardır.


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından ardından Divan Başkanlığına Genel Başkan Yardımcımız Abdurrahman Uysal, Başkan Vekilliğine Döndü Demirbaş, Katip Üyeliğine Hüseyin Şahin seçilmiştir.


Açılış konuşmasını Şube Başkanı Tuncay Öztürk gerçekleştirmiş olup, Genel Başkan Yardımcılarımız Yusuf Alan, Ümit Turhan ve Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ömer Okumuş Genel Kurul'a hitap etmiştir.


Şube Başkan adaylarının konuşmalarının ardından, yapılan seçimlerde Yönetim Kurulumuz aşağıdaki şekilde oluşmuştur;

 

Tuncay ÖZTÜRK (Şube Başkanı)
Kamil SEVİNDİK (Şube Başkan Yardımcısı) İdari İşlerden sorumlu
Ufuk YILMAZ (Şube Başkan Yardımcısı) Mali İşlerden sorumlu
Nurdan YAZICI (Şube Başkan Yardımcısı) Teşkilattan sorumlu
Mahir ÇETİN (Şube Başkan Yardımcısı) Eğitim ve Basından sorumlu
Arzu SÜRMELİ (Şube Başkan Yardımcısı) Mevzuattan sorumlu
Azmi YILMAZ (Şube Başkan Yardımcısı) Sosyal İşlerden sorumlu

 

Denetleme Kurulu
Derya AYDOĞDU
Yüksel PAK
Muhammet KURT
Disiplin Kurulu
Ergül KOCAKOÇ
Engin TÜRK
Zafer DURMAZ

 

 

Haber ve Resimler : Muhammed KURT

 

Related Articles

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1,465BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
18AboneAbone Ol

Çok Okunanlar