20 Nisan 2024 Cts

İlçemizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarından Bazıları

İlçedeki Sivil Toplum Kuruluşları Kendilerini Yeteri kadar tanıtıyor mu?

İlçemizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarından Bazıları

2014 Yılı Ağustos ayında çekilen görüntülerde 2 tane sivil toplum kuruluşunun binasını görmektesiniz. Bu kuruluşlar yıllardır ilçemizde varlıklarını sürdürmektedirler. Ama şahsımız ve internet sitemiz adına şunu söylebiliriz ki; her iki kuruluşta çalışmalarını anlatma açsından ve tanıtım yapma konularını herhalde pek sevmiyorlar yada sadece kendi üyeleri ve ilçedeki bazı kişi ve kuruluşların çalışmalarını bilmeleri onlara yeterli geliyor. Elbette her idarecinin bir sistemi olacaktır.

Fakat ilçedeki kamu kurumları şunu asla unutmasınlar ki, Akkuş ilçesi sadece ilçe merkezinden ibaret değildir. Köylerden de- mahallelerden de ibaret değildir. Akkuş ilçesi hem ilçe merkezi, hem mahalleleri hemde gurbetteki vatandaşları ile bir bütündür. Birisi ihmal edilir ise eksik olur.

Bu vesile ile her iki sivil toplum kuruluşlarına tavsiyemiz lütfen çalışmalarınızı paylaşın. Gönüllü olarak hizmet yapan biz internet siteleri yapımcılarının her zaman sizlerin çalışmalarını izleme ikmanı olmamaktadır. Sizler çalışmalarınızı bizlere göndermeniz halinde haber yapılacaktır.

Düşüncemize katılıyorsanız email adresimiz ihsancam64@hotmail.com adresine etkinliklerinizi gönderin haber yaparak dünyadaki tüm Akkuşlulara ve sitemizi takip edenlere duyuralım. Bunun karşılığında sizden ücret talep edilmeyecektir. Taktir sizlerin

Related Articles

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1,465BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
18AboneAbone Ol

Çok Okunanlar