29 Mart 2024 Cum

Çukur Mahalle Hayatyanı Semtinden Şefik KAYA Eşi Dursuna Kaya 22.09.2014 günü öğle vakti Hakkın Rahmetine Kavuştu. 23.09.2014 Günü Öğle Vakti Çukur Mahalle Merkez Mezarlığında Defnedilecektir.

Allah Rahmet Eylesin

Çukur Mahalle

Hayatyanı Semtinden

Şefik KAYA Eşi

Dursuna Kaya

22.09.2014 günü öğle vakti

Hakkın Rahmetine Kavuştu.

23.09.2014 Günü Öğle Vakti

Çukur Mahalle Merkez Mezarlığında Defnedilecektir.

 İlçemiz Çukur Mahalle Hayatyanı Semtinden Olup, Akkuş Kereste Fabrikasından emekli rahmetli olan Ömer Şefik KAYA'nın eşi Dursuna KAYA İstanbul'da çocuklarının yanında kalıyordu  ve uzun süredir rahatsızlığı devam ediyordu.  Dursuna KAYA Teyzemiz 22.09.2014 günü öğle vakti Hakkın Rahmetine kavuştu.

Cenaze defin işlemi 23.09.2014 günü öğle vakti Çukur Mahalle Merkez Mezarlığında yapılacaktır.

Dursuna Teyzemize Allah Rahmet Eylesin diyoruz. Allah Rahmet Eylesin. Geride kalan Evlatlarına, Torunlarına, Akrabalarına ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

 

BAŞ SAĞLIĞI MESAJI 

Bugün, 22.09.2014 saat 14.00’ de Sevgili arkadaşım Murtaza KAYA haber verdi.  Maalesef Sevgili annesi Dursuna Teyzeyi Kaybettik. Hafızam beni yanılmıyorsa Dursuna Teyze 1927 doğumluydu, yani 87 yaşında hayata veda etti. Hangi yaşta olursa olsun ölüm erken geliyor insana. Hele bu ölüm insanın çok yakınında olursa çok farklı acıları hissedebiliyorsunuz. Bu mesajı yazmak benim için en zor yazılardandır. Çukur Köyün vefakar ve cefakar kadını, onca zorluğa karşın çocuklarının aydınlık bir dünyada aydın bir birey olarak yer alması için hem fiziksel koşulları hem de çevresel koşulları göğüslemek durumunda kalmıştır. Bizim kuşak ve bizden önceki birkaç kuşakta çok emeği ve hakkı vardır. 

Daha fazla sözü uzatmadan kendisine tanrıdan rahmet diliyorum. Sevgili arkadaşım, Murtaza olmak üzere geride bıraktığı çocukları, Sünkar, Kasım, Muzaffer, Yılmaz,  Songül ve Gazi kardeşlere baş sağlığı diliyorum. Bununla birlikte isimlerini burada tek tek sayamadığım tüm sevenlerine ve akrabalarına da baş sağlığı diliyorum.

Bu Habere ulaşan Hemşerilerimizden ricamız. Özellikle Ankara’da yaşayanların duymayan komşu ve akrabalara iletmesidir.

Bayram GÖRÜR

 

Related Articles

3 YORUMLAR

  1. Her mahallenin bir büyüğü,halı hatırı sayılır,sözü sohbeti çekilir bir hanım ağası vardır ya…işte bizim mahallenin hanım ağasıydı Dursuna Teyze.Hepimizde emeği çoktur. Çocuk demez alır bizi karşısına saatlerce muhabbet eder öğüt verirdi,hele yaptıklarımızı taktir etmesi bize ayrı bir heyecan verirdi.Tek kusuru akşam geç saatlerde mahallenin ortasındaki ceviz ağacının dibinde top oynamamıza kızardı.Gazi çeşmeden su alma bahanesiyle gelir hemen maça başlardık.Tam oyunun ortasında “Gaziiii…”diye tok ve sert bir sesle oyun biterdi.Ertesi sabah bizi gördüğünde Sabahın şerri Akşamın hayrından iyidir oğlum o saatte oynanmaz” derdi.
    ….ne diyelim Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun. Murtaza Hocamın,Muzaffer eniştemin,Gazi abinin,Yılmaz ve Kasım amcaların ,Sünkar teyzenin ve tüm geride bıraktığı yakınlarının başı sağolsun.

  2. Hakkın Rahmetine Kavuşan Teyzemizi Rahmet Diliyoruz. Allah Rahmet Eylesin. Geride kalan tüm aile fertlerine, akrabalarına ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. İhsan ÇAM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1,465BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
18AboneAbone Ol

Çok Okunanlar