29 Nisan 2024 Pts

Akkuş-Niksar Yolunun Duble Yol Yapılması İçin Başbakanın; Bakan Aracılığı İle Karayolları Genel Müdürüne Talimat Verdiği Açıklandı

Allah Aşkına Yapılsın da kimler aracılığı ile yapılırsa yapılsın. 

Akkuş-Niksar Yolunun

Duble Yol Yapılması İçin

Başbakanın;

Bakan Aracılığı İle

Karayolları Genel Müdürüne

Talimat Verdiği Açıklandı

Hamarat’tan duble yol müjdesi!

19 Eylül 2014 Cuma 08:08
Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat; “Sayın Başbakanımızla ve Bakanımızla görüştük. Ünye-Niksar yolunu bir bölümünü teşkil eden Akkuş Niksar yolunun 30–40 km kısmı duble yol olarak ihaleye çıksın diye Bakanımızın Karayolları Genel Müdürlüğüne talimatı oldu” diyerek duble yol müjdesi verdi.
Milletvekili Hamarat, Niksar Akkuş arasındaki 30-40 km’lik yolun duble yol yapılması için Başbakanın, Bakan aracılığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü’ne talimat verdiğini söyledi.

Ünye-Akkuş ve Niksar’ın yıllardır hayali olan duble yolun bir ayağını oluşturan Niksar-Akkuş arasındaki 30-40 km’lik kısmının, güzergah olarak bir problemi bulunduklarını ifade eden Milletvekili Mustafa Hamarat; “Sayın Başbakanımızla ve bakanımızla görüştük. Ünye-Niksar yolunun bir bölümünü teşkil eden Niksar Akkuş arasındaki 30-40 km’lik kısmın güzergah konusunda bir problemi olmayan kısım ihale edilsin diye talimat verildi.  Akkuş Niksar yolunun 30–40 km kısmı duble yol olarak ihaleye çıksın diye Bakanımızın Karayolları Genel Müdürlüğüne talimatı oldu. Bu çalışma Ünye-Akkuş ve Niksar duble yolunun bir başlangıcı olur ve hızlı bir şekilde bitirilir kanaatindeyiz. Bunun için üzerimize ne düşerse yapacağız” dedi.

Ünye KENT haber

 

Related Articles

1 Yorum

  1. Bu haberle3-4sene daha geçer.Başka bir haber çıkar,onlada yaşlanır gideriz. Yani ömrümüz Ünye Niksar arasının bölünmüş yol olmasını beklemekle geçecek. Sayın vekilimiz iyi bir hizmetle anılmak isterse artık bir an önce bu yol çalışmalarını (projelerini,ihalalarini ) uygulamaya geçirmeli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1,465BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
18AboneAbone Ol

Çok Okunanlar