Akkuşlular Akkuş'un Doğallıklarından En İyi Derecede Yararlanmalıdır.

Arıcılık ve Bal Üretimi Merkezi
Akkuş Köyleri (Mahalleleri)
Akkuş'un Zenginliklerinden ve Doğasından
Herkes Yararlanmasını İyi Biliyorda
Bir de Akkuşlular Tam Olarak Yararlanabilse?
Kaç Tane Akkuşlu Bu Şekilde Arıcılık Yapabiliyor?
Bu Arı Kovanları Akkuş Topraklarında Bulunuyor
Ama Sahibi Akkuşlu Değil
Bu görüntüler 2014 Ağustos ayında Akkuş İlçesi Çukurköy (Çukur Mahalle) Merkez Cami Yakınından çekilmiştir. Uzun yıllardır bu bölgede arıcılık yapılır. Ama bu kovanların sahibi Akkuşlu değil. Yanılmıyorsam Samsun'dan geliniyor bu bölgeye geliş nedeni sadece Arıcılık ve bal üretimi için bölgenin en mükenmel yer olduğu. Bu işi yapanlara kolaylıklar diliyoruz.
Haberin başlığında da değindiğimiz gibi Akkuşlular dışında herkes ilçemizin doğal zenginliklerini en iyi şekilde tespit ettiği halde; Akkuşlular ya farkında değil. Yada diğer kişiler gibi bu imkanlardan en iyi şekilde yararlanmasını mı bilemiyor tam olarak çözemedik.
Başkaları ve Akkuş dışından birileri bu işi en iyi şekilde yaparsa Akkuşlularda en iyi şekilde yapar düşüncesindeyiz. Öyle ise haydi Akkuşlular arıcılık ve bal üretimi yönünden uygun olan ilçemiz topraklarında arıcılık işini yaygınlaştıralım. Akkuş Tarım Müdürlüğü ve Akkuş Ziraat Odasından bu konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmalarını bekliyoruz.













