20 Nisan 2024 Cts

Akkuş-Ünye Yolunun Tekkiraz-Akkuş Arası Yol Çizgileri Çizildi. Yolun Kenarlarını Temizlendi. Kanallar Açıldı

Ünye-Akkuş Arası Yol Şu Anda İyi Durumda

Akkuş-Ünye Yolunun

Tekkiraz-Akkuş Arası Yol Çizgileri Çizildi. 

Yolun Kenarlarını Temizlendi. Kanallar Açıldı

Bölgeden ve özellikle ulaşımdan güzel haberleri yapmak bizlere en çok zevk veren konuların başında yer almaktadır. 22 Ağustos günü Akkuş'tan Ünye istikametine gelirken yolda gördüğümüz çalışma bizleri sevindirmiştir.

Karayolları ekiplerinden bir ekip, yolun kenarındaki otları temizleriyor. Kapanan kanalları açıyor. Virajlarda sıkıntı olacak orman kirlilikleri temizlenmektedir. Yerinde ve güzel bir çalışma olduğu görülmektedir.

Karayollarının diğer bir ekibi ise; Tekkiraz-Akkuş arasında yol çizgilerini çizerek yolun rahat ulaşıma sağlanmasını sağlamaktadırlar.

Her iki çalışma da sevindirici bir çalışma olup, yolun rahat ve ulaşıma en iyi şekilde açık olması için yerinde yapılan bir çalışmadır. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. 

İnşallah çok yakında bölünmüş yol yapımı çalışmaları başlarda bölgemiz ulaşım konusunda rahatlar.

Related Articles

1 Yorum

  1. Bahsedilen çalışma için karayollarına teşekkür ediyoruz. Bu bölgede sisli havalarda önemli sıkıntılar yaşanıyor. Özellikle yabancılar bu durumlarda zor anlar yaşıyor.iÇ Anadoludan gelen bir arkadaşım önündeki yolu sisten göremediğinden araçtaki eniştesini indirip yolda yürüterek yolu bulabildiğini anlatmıştı.Bende birkaç kez kızılelma Çayıralan sapağını fark edemeyip,bir süre gidip geri döndüğümü hatırlıyorum.Bir çok insan aynı olayla karşılaşmıştır.
    Karayolları sisin yoğun yaşandığı yollara uygun fosforlu çizgi v.b çizerse rahatlama olacağını düşünüyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1,465BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
18AboneAbone Ol

Çok Okunanlar