3 Mayıs 2024 Cum

İlçemiz Mahallelerinde yapılan düğünlerde; sık aralıklarla gerek düğün sahipleri gerek ise düğüne gelenler, yol kapatarak düğün yapmaya devam ediyorlar. Yaptığınız davranış hiç hoş değil. Zabıta, Jandarma ve Muhtarlar derhal konuya gerekli özeni gösterin

Yol herkese lazım. Sadece düğüne yapanlara değil.     İlçemiz Mahallelerinde yapılan düğünlerde; sık aralıklarla gerek düğün sahipleri gerek ise düğüne gelenler, yol kapatarak düğün yapmaya devam ediyorlar. Yaptığınız davranış hiç hoş değil. Zabıta, Jandarma ve Muhtarlar derhal konuya gerekli özeni gösterin 

İlçemiz Mahallelerinde yapılan düğünlerde;

sık aralıklarla gerek düğün sahipleri

gerek ise düğüne gelen misafirler,

yol kapatarak düğün yapmaya devam ediyorlar.

Yaptığınız davranış hiç hoş değil.

Zabıta, Jandarma ve Muhtarlar

derhal konuya gerekli özeni gösterin

Hepimizin bildiği gibi yollardan hastalar da yararlanmaktadırlar. Acil işi olanlarda yararlanmaktadır. Yolcular da yararlanmaktadır. Cenaze sahipleri de cenazelerini bu yollardan götürmektedirler. Hamile olanlarda yolu kullanmaktadır. Gerek ilçemiz kaymakamlığının muhtarlar aracılığı ile konuya gerekli titizliği göstereceğine inanıyorum. Akkuş Belediyesinin de duyuru yaparak konuya özen göstermesini ve zabıta aracılığı ile de denetimleri sık sık yapmalıdır. Bunun dışında da Jandarma trafik ve asayiş ekipleri de konu hakkında titizlikle konuya önem vereceklerini düşünüyoruz. Düğün sahipleri yol kapatmasa bile düğüne gelenlerin araçlarını yolun ortasına çekmelerini önlemelidir. Vatandaşlarda sağ duyulu olup, rast gele araçlarını yol içine bırakmamılıdır. Sözün özü herkes birbirine yardımcı olmalıdır.

Related Articles

1 Yorum

  1. Sayın site yöneticileri aslında iyi niyetle anlatmak istediğini konuyu kullanmış olduğunuz dil nedeni ile itici ve olumsuz anlam yaratacak şekilde yazıyorsunuz.Bana göre olmaması gereken bir durum siz her internet sitesi gibi geniş kitlelere ulaşmak ve takip edilmek arzusunda olan bir sitesiniz bu konuya dikkat etmenizde fayda bulunmakta.İyi günler.
    Site Yönetimi: Bülent bey yerinde ve fayda verici eleştiriniz için teşekkür ediyoruz. Bizi de çok iyi analiz etmişsiniz ve çözmüşsünüz. İlçemiz ve insanlarımız için güzel şeyler istiyoruz. Hepsi o kadar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1,465BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
18AboneAbone Ol

Çok Okunanlar