29 Mart 2024 Cum

2006 YILI AKKUŞ MİLLİ EĞİTİMİ

İLÇEMİZ OKULLARININ İHTİYAÇ DUYDUĞU HİZMETLER İLE

EĞİTİMCİLERİMİZİN KARŞILAŞTIĞI SORUNLARI MASAYA YATIRIYORUZ.

Hangi Okulun hangi hizmete ihtiyacı var. 2006 yılında hangi okulların sorunları giderildi. Hangi Öğretmen Lojmanının tamiri yapıldı yada yenisi yapıldı. Yeniden yapılması yıllarca gündemde olan Çayıralan Yazıkıyısı ve Seferli İlköğretim okulları bu güne kadar neden yapılmadı. Ödenek mi ayrılmadı, belediyeler mi yardımcı olmadı, Milli Eğitim yetkilileri ile siyasiler gereken desteklerde bulunmadılar mı?

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü İlçemiz Okullarının yeniden yapılması, tamiri ve bakımı için gereken desteği sağlıyor mu? İl Özel İdaresinin Akkuş Okullarının ve öğretmen lojmanlarının tamiri bakımı için ne kadar ödenek ayırdı. Ayrılan ödenekler ilimizi diğer ilçeleri ile karşılaştırıldığı zaman aradaki fark ne kadar.

Milli Eğitim Bakanımızın ve Valimizin Akkuş Ziyaretleri ne gibi gelişmelere vesile oldu. Yoksa değişen bir şey yok mu? Site Yönetimi olarak en çok merak ettiğimiz konulardan birisi

Bu konuda yapılması gerekenler, yapılacak olanlar, şimdi eğitim ve öğretim konusunda diyecekleri olanlar, sorunları olanlar ve çözüm önerileri olanlar ile yardımcı olacağı konularda görüşleri olanlar açıklasınlar. Aksi durumda bazı kişi ve kurumlar zan altında kalabilirler.

2006 yılında hangi köy okulları kapandı nedenleri nelerdi. Taşımalı eğitime devam mı, taşımalı eğitimin son bulması için neler yapılmalı,

Öğrencilerin istekleri, düşünceleri, Öğretmenlerin istek ve düşünceleri nelerdir. Akkuş Milli Eğitim Müdürlüğünden İlçemizdeki eğitim öğretim konusundaki sorunları ve yapılan çalışmaları içiren bir açıklamanın yapılacağını bekliyoruz.

Yeni bir sayfa açıyoruz. Akkuş İlçesi Eğitim ve Öğretim sorunlarının tespiti, giderilen sorunlar, çözülmesi devam eden sorunlar ile 2006 yılında ve 2007 yılında yapılacak olan çalışmaları içeren bir sayfa. Kişi ve kurumların görüşlerinin neler olduğu, Eğitim konusunda destek olanlar, köstek olanlar, maddi ve manevi yardım yapanlar. Yardım sözü verip yerine getirmeyenlerin açıklanacağı eğitim sayfamız açıldı. Sitemiz webmaster@akkusilcesi.com Bu posta adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır mail adresine görüşlerini bildirebilirsiniz.

 yazanların yazılarını hemen yayınlayacağız.

 

Related Articles

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1,465BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
18AboneAbone Ol

Çok Okunanlar