Akkuşlu, Ankara Altındağ Belediye Encümeni Aday Adayı Recep KARTLI’ya Akkuşlulardan Tam Destek

826
recepkartli9.jpg

Akkuşluların Ankara’daki Gücünü Nihayet Bazıları Fark Etmeye Başladı. Recep KARTLI’ya Tam Testek

Sample Image

Recep KARTLI
Akkuş-Çayıralan’lı-Ankara’da Esnaf
CHP
Ankara Altındağ Belediye Encümeni Aday Adayı

Sample Image

Ankara Kubana Düğün Salonunda Yapılan Şölende
Recep KARTLI’nın Tanıtımı ve Akkuşluların Dayanışma
Toplantısı Süper bir katılım ile gerçekleşti.

Salonu Akkuşlular tıka basa Doldurdu. Yağmura rağmen kişiler dışarlarda kaldılar. Akkuş’tan, Çayıralan’dan, Kızılelma’dan. Damyeri köyünden, Çukurköyünden, Ketendere köyünden, Karaçal köyünden daha bir sürü köylerden kişiler vardı. İşçisi, Memuru, Esnafı, Koop. Başkanı, Emeklisi, Bayanları, Gençleri, Yaşlıları, Seçimlerde MHP Ordu Milletvekili Adayı Akkuşlu siyasi, Çayıralan MHP Belediye Başkanı Adayı, Çayıralan Merkez Muhtarı, İnternet Siteleri Yönetimleri, Damyeri-Tuzak Derneği ile Çayıralan Derneği Başkanları, Yönetimleri ve üyeleri, Ankara’da çeşitli meslek kuruluşlarında görevli Akkuşlular… Partisi  ne olursa olsun, Aday olan kişinin Akkuşlu olması her şeyi unutturdu. Duyan gelmiş. Yer darlığından çok az kişi çağrılmış. Tek amaç var. Akkuşlu Recep KARTLI’ya destek olmak için Akkuşlular oradaydı.

Son günlerde Ankara’da gördüğüm en büyük Akkuşlular dayanışması…Bu öyle bir dayanışma ki, Siyaset vız gelip tırıs geçmiş. Köyler ve Beldeler arası tatlı rekabetler akla bile gelmemiş.  Bir Akkuşlu olarak site yönetimi olarak bizde oradaydık. İTİRAF EDİYORUZ Kİ; AKKUŞLULAR İLE GURUR DUYDUK. HELAL OLSUN AKKUŞLULARA

Toplantıya CHP’den katılım üst düzeyde idi, 4 Milletvekili, Ankara Belediye Başkan Adayı Murat KARAYALÇIN, Altındağ Belediye Başkan Adayı, İlçe Başkanları, Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Eski ve yeni partililer, SHP İlçe başkanları ve kalabalık insanlar topluluğu

BİZİM GİBİ 4 MİLLETVEKİLİ VE MURAT KARAYALÇIN ‘DA İTİRAF ETTİLER: Biz böyle bir kalabalık beklemiyorduk. Ankara’da bu kadar Akkuşlu olduğunu ve Akkuşluların bu kadar dayanışma içinde olacağını düşünmüyorduk. En kalabalık toplantı, en coşkulu toplantı diye itiraf ettiler.

Duyumlarımıza göre Recep KARTLI 10. sırada Altındağ Belediye Encümeni olarak aday gösterilecekmiş. REcep bey, Akkuşluların desteği senin arkanda olduğu sürece senin yerin o sıralar değil. Daha aşağı sıraları zorla. Biz sizi ilk 5. sırada görmek istiyoruz. Destek istersen havalar iyi olunca 19 mayıs stadyumunu ayarla. Akkuşlu olman sıfaytıyla Seni desteklemek için Akkuşlular o stada sığmazlar. Böylece, söyle parti yönetimine,

Parti yönetimi, Milletvekileri, Altındağ Belediye Başkanı o salonda bulunan Akkuşluların sayısı Ankara’daki Akkuşluların yüzde 2 yada 3 bile değildir. Akkuşlular bir araya gelirse Ankara’da 7 nin üzerinde deprem olur. Ankara Sallanır. Bunu CHP gördü. Diğer partiler ve ilgili kişilere de isterseler biz gösterelim. Gücümüzü ve Sayımızı.

Recep KARTLI’ya başarılar diliyoruz. Recep bey çalışmaya devam bize göre az bir çaba daha olursa bu iş olacak. Gece gündüz çalışmaya devam. Başarılar dileriz.

Sample Image

Sample Image

Sample Image

Sample Image

Sample Image

Sample Image

Sample Image