Akkuş Meslek Yüksek Okulu, Arsa Tahsisi Valilikte

396
Sample Image

Bundan Sonraki İşlemler, Vali Onayı, Ordu Üniversitesi olur yazısı ile Maliye Bakanlığı Milli Emlek Müdürlüğüne gelecek, son olarak buradan onay çıkınca Arsa Tahsisi tamamlanmış Olacaktır.

Sample Image

YÜKSEKOKUL ONAYLANDI

ARSA TAHSİSİ VALİLİKTE

Akkuş Belediyesinden Açıklama
 
"Kamuoyunda en çok merak edilen konulardan birinin de Yüksekokul’un ne zaman kurumsallaşacağı konusu olduğuna dikkat çeken Başkan Efil, bu konuda en önemli aşamanın geçildiğini, fiziki mekanların hazır olduğunu ancak, bürokratik merhaleler nedeniyle tahsis işleminin henüz tamamlanamadığını söyledi. Ordu Defterdarlığı’nın olumlu görüşüyle Valilik Makamına arz edilen, Ordu Üniversitesinin tahsis talebi, Valiliğin onayıyla Maliye Bakanlığı – Milli Emlak Genel Müdürlüğünün tensipleriyle kesinlik kazanacaktır diyen Efil bu aşamalar bizzat kendisi tarafından elden takip edildiğini sözlerine ekledi.Tahsis işlemleri birçok kurumu ilgilendirdiğinden sürecin yavaş işlediğini,ancak bu durumun normal olduğunu ifade etti.Aslında idari binanın hemen tahsis edilebileceğini, fakat öğrenci yurtları olarak kullanılacak lojman binalarının tahsislerinde problemler olduğunu sözlerine ekledi."
 
Sample Image Sample Image Sample Image
 
Sample Image
Milletvekilimiz Mustafa HAMARAT ve Eyüp FATSA’da Okul İnşaatını
 
ve tahsis edilen arsa ile binaları yerinde incelemişlerdi.
 
 
 
 
 
 
SİTEMİZ ANA SAYFASINDA SIK SIK AKKUŞ MESLEK YÜKSEK OKULUNUN NE ZAMAN AÇILACAĞI YADA EN AZINDAN NE ZAMAN ORDU ÜNİVERSİTENE TAHSİS EDİLEREK, İDARECİ ATAMASININ NE ZAMAN YAPILACAĞINI DİLE GETİRMİŞTİK. Aşağıda sitemizde aylarca gündemde kalan haberi görebilirsiniz.
 
"AKKUŞ MESLEK YÜKSEK OKULUNA NE ZAMAN MÜDÜR ATAMASI YAPILACAK VE OKUL İDARECİLERİ ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK? ARSA VE BİNA DEVİR İŞLEMLERİ NEDEN BU KADAR UZUN SÜRDÜ. BÜROKRASİ DEDİKLERİ ŞEY BU MU? YOKSA DAHA KONU AKKUŞ BELEDİYESİ İLE AKKUŞ TAPU MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA MI GİDİP GELİYOR. KONUNUN İLGİLİLERİ KİMLER İSE LÜTFEN, KISIR ÇEKİŞMELERE SON VERİLEREK, AKKUŞ DÜŞÜNÜLMELİ, AKKUŞLU ÖĞRENCİLER DÜŞÜNÜLMELİ? AKSİ DURUMDA TARİH BU KİŞİLERİ VE KURUMLARI AF ETMEYECEKTİR. LÜTFEN KİMİN ELİNDEN NE GELİYOR İSE ACELE ETSİN. YOKSA BİZİM BİLMEDİĞİMİZ BAŞKA KONULAR MI VAR. BİLİNMEYEN KONULARA AÇIĞA ÇIKARSA, BUNUN SORUMLUĞUNDAN KURTULABİLECEKLER Mİ? AKKUŞ İNTERNET SİTESİ OLARAK, HER SANİYE HER AN KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ."