30 Ocak 2026 Cum

Akkuş-Ünye-Niksar Yoluna Başlanmaması, MYO’nun Açılmaması, Köy Grup Yollarının Asfaltlanmaması ve Hastanenin Ameliyhathanesinin Açılmaması konularında Akkuşluların Tepkileri O Kadar Çok ki, Bu tepki Akkuş sınırlarını aştı. Dalga dalga Ülkeye yayılıyor

2
373
gures2008_32.jpg

Tepkiler, Hizmetlerin Gelmesi ile mi azalacak. Yoksa Başka Yöntemlerle  mi merak ediliyor.

 

Akkuş-Ünye-Niksar Yoluna Başlanmaması

MYO'nun Açılmaması

Köy Grup Yollarının Asfaltlanmaması

Hastanenin Ameliyhathanesinin Açılmaması

konularında Akkuşluların Tepkileri O Kadar Çok ki,

Bu Tepkiler Akkuş sınırlarını aştı

Dalga dalga Ülkeye yayılıyor

Sitemize Gönderilen Tepki Yazılarını o kadar çok ki?

Samsun'dan Geldi Bekliyor yayınlamadık

İstanbul'dan Geldi Yayınlamadık.

Akkuş Merkezden Geldi Yayınlamadık.

Akkuş İlçesinin Beldelerinden ve Köylerinden Geldi Yayınlamadık.

Yurt Dışından Geldi Yayınlmadık.

Peki Neden Yayınlamadık Biliyormusunuz?

1. Ek Kontejanda Nasıl Olsa Akkuş Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Kabul eder ve klavuzda okulun adı yer alır diye.

2. Ünye-Akkuş-Niksar Yoluna Nasıl Olsa en geç Eylül yada Ekim ayına kadar başlanır diye

3. Akkuş Grup Köy Yollarına nasıl olsa Ağustos ayı sonuna doğru asfaltlı yol çalışması başlar diye

4. Akşama  Sabaha nasıl olsa Akkuş Devlet Hastanesi Ameliyathanesi Hizmete açılır diye

5. Gerek Akkuşlu gerek ise ise Ordulu Milletvekillerinin nasıl olsa Akkuş'u mağdur etmeyeceklerine ve Akkuşluların da diğer ilçelerdeki insanlar gibi yaşama şansı olduğunu düşüneceklerini ve hatırlarına getirecekleri için, biraz beklemeye karar verdik.

Saygıdeğer Akkuş İnternet Sitesi Takipçileri, Sitemizde görev yapan sayın arkadaşlar, yazarlarımız, muhabirlerimiz, Samsun'dan Yazan kardeşimiz. İstanbul'dan yazan kardeşimiz, Akkuş'tan yazan, Akkuş Beldeleri ve Köylerinden yazan kardeşlerimiz, yazılarınız, tepki dolu görüşleriniz. Haksızlığı bir türlü içinize sığdıramadınız kardeşlerim. Ünye'de ilçe, Akkuş'ta ilçe ama hizmetler ünye 100 tane giderse Akkuş'a bir yada iki oda; Özel İdare ve Köydes hizmetleri diyen kardeşlerim.

Akkuş İnternet Sitesi Yönetimi olarak sizlere sesleniyoruz. Yazılarınız bizlere ulaştı. Elbette tek tek yayınlanacaktır. Ancak sizleri önerimiz lütfen biraz daha bekleyelim. O kadar bekledik. Azıcık daha bekleyelim. Ekim ayı sonuna kadar bekleyelim. Aralık ayına kadar Akkuş'a halen daha bu sayılan hizmetlerin bir tanesi gelmez ise, göndermiş olduğunuz yazılarınızı yayınlayacağız. Akkuşlu ve Ordulu siyasiler inanın Akkuş'un sorunlarını çok iyi biliyorlar. Siz onlara destek verdiniz. Onlarda size destek verecektir. Onlarda elbette Ordunun sahildeki ilçeleri her hizmetten yararlanırken, Akkuş ve yukarıdaki ilçelerin sıkıntılarını görmezlikten gelmezler. Onlarında akıllarına gelince üzülürler. Sabır edelim Akkuş kazansın. Sabır edelim Akkuşlu kazansın. Siz saygıdeğer Akkuşlular, sizler; çok şeyler istemiyorsunuz. Ne olur bizlere kızmayın yazıları yayınlamıyor diye. Hoşgörünüz için şimdiden teşekkür ederiz.

2 YORUMLAR

  1. Samsun da karayollarında çalışan bir tanıdık” ünye -Nİksar yoluna bu yıl başlanması mümkün değil,buna sebep Ünye çevre yolu bitmesi gerekiyor,bununda bir yıldan önce gerçekleşmesi zor”diye söyledi.Bu durumda en az bir yıl daha bekleyeceğiz.Sonra uzun inşaat dönemi,yolun bitttiğini görmek kimlere nasip olacak?
    Peki okulun açılması için netleşmiş bir tarih varmı? Yıllardır insanlar ha bugün ha yarın yüksekokul açılacak diye bekleyip durdular.İlgili kurumlar her iki konu için de bir açıklama yapsalarda boşuna ümitlenmesek. Sessizlik en kötüsü. Sanki kimse bir şey bilmiyor mu? Yoksa ağlayan olmadığı için meme verme gereği duyulmuyor mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz