AKDEF Olarak ANKARA Ziyaretlerimiz Kapsamında SAADET PARTİSİ Genel BAŞKANI Sayın Temel KARAMOLLAOĞLUNU Balgatta Bulunan Parti genel merkezinde ziyaret ettik.

336

AKDEF Olarak ANKARA

Ziyaretlerimiz Kapsamında

SAADET PARTİSİ Genel BAŞKANI

Sayın Temel KARAMOLLAOĞLUNU

Balgatta Bulunan Parti genel merkezinde ziyaret ettik.

 

AKDEF Olarak ANKARA Ziyaretlerimiz Kapsamında SAADET PARTİSİ Genel BAŞKANI Sayın Temel KARAMOLLAOĞLUNU Balgatta Bulunan Parti genel merkezinde ziyaret ettik.

Akkuş ilçemizin doğal güzellikleri, Akkuş ŞEKER FASÜLYEMİZ ve Mahallelerimizin sorunları hakkında kendisini bilgilendirmiş olup çözüm yolları noktasında bilgi alışverişinde bulunduk.

Akdef olarak Akkuşumuzun sorunlarını ve göç sebeplerini de içeren bir dosya sunduk.

Akkuş ilçemizin ve Mahallelerimizin sorunları hakkında araştırmalar yapacağını, çözüm noktasında elinden gelen ne varsa yapacağını, iktidar partisine ve yönetimlerine çözümler öneriler sunacağının sözünü aldık. AKDEF olarak güleryüzlü ve samimi karşılamasından dolayı kendisine teşekkür ederiz.

AKDEF Basın Bürosu