28 Mart 2024 Per

80 Fotoğraf ile Çukurköy Derneğinin Muhteşem Açılış Töreninden Görüntüler

Ordu İli Akkuş İlçesi

Çukurköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Açılışı

Çok Büyük Bir Katılım İle Yapıldı.

Dernek Açılışına Ankara ve Çukurköy’de yaşayan Çukurköylülerin katılımının yanısıra Akkuş merkezde ikamet eden Akkuşluların da yoğun katılımı gözlemlendi. Diğer taraftan Özellikle Çukurköy ve Çevresindeki köylerden dernek açılışına katılım oldukça yoğundu.

Dernek Başkanı Yunus YILDIRIM’ın açılış konuşmasının ardından Köyümüz (Mahalle) Muhtarı Mehmet SEVİNDİK söz aldı. Daha sonra sıra ile Akkuş Ziraat Odası Başkanı Ahmet KAYA, Akkuş Dernekler Başkanı Şenol BASMACI, Çavdarköy Mahalle Muhtarı Remzi TÜRK, Ankara’da kurulu bulunan Akkuş Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı  Niyazi Çelebi birer konuşma yaptılar. Devamında ise dernek kurucu üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri birer teşekkür konuşması yaptılar.

Ayrıca Çavdar köylü olup, Çankaya Belediyesi Ak Parti Belediye Encümen Üyesi Dursun ÇAM’da bir konuşma yaparak Özellikle Çankaya’da yaşayan Akkuşlularının Belediye ile  olan işlerinde elinden gelen desteği sağlayacağını ifade etti.

Ankara ve Akkuş İlçesinden bir çok esnaf kardeşlerimizin dernek açılışında yer aldıkları görülmüştür.

Tahsin AKKAYA da sazı ve sözü ile Akkuşun Gürgenleri Türküsünü icra etmiştir.

Açılışta ikram olarak sunulan tüm yiyecekleri Çukurköylü hanımefendiler hazırlamış olup, el yapımı ikramlar beğeni ile tüketilmiştir. Bu vesile ile ikramlarda emeği geçen hanımefendilere ayrıca teşekkür ediyoruz.

Her ne kadar Dernek Başkanı ve Yönetimi tarafından dile getirilmesek ve en azından bir dakika olsun söz hakkı verilmesek te

www.akkusilcesi.com Akkuş İlçesi İnternet Sitesi Yapımcıları İhsan ÇAM ve İhsan GÜNEŞ olarak dernek açılışında yerimizi aldık.

cukurkoy.akkusilcesi.com Çukurköy İnternet Sitesi Yapımcıları İhsan ÇAM ve İhsan GÜNEŞ dernek açılışında yerimizi aldık.

Akkuş İlçesi Çukurköy Derneğinin Kuruluş Tarihi olarak 06.06.2018 olarak resmi kayıtlara girmiştir. 15.07.2018 günü de açılışı yapılarak çalışmalarına başlayan Çukurköy Derneği Yönetim Kuruluna başarılar diliyoruz.

 

 

Related Articles

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1,465BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
18AboneAbone Ol

Çok Okunanlar