25 Nisan 2024 Per

2013 Yılı Ağustos Ayında; Sitemiz Yönetimi Akkuş Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti. Okul-Yurt ve Bölgeden Çekilen Fotoğrafları Sizlerle Paylaşıyoruz

Şu Andaki Durum Çok Farklı Yeni Fotoğrafları da yakında yayınlayacağız

2013 Yılı Ağustos Ayında;

Sitemiz Yönetimi

Akkuş Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti.

Okul-Yurt ve Bölgeden Çekilen Fotoğrafları

Sizlerle Paylaşıyoruz

Sitemiz yapımcılarından olup, Ankara'da ikamet eden ve bu ilde görev yapan İhsan ÇAM; senelik iznini geçirmek üzere geldiği Akkuş İlçesinde ilk iş olarak Akkuş Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Okuldan, yurttan ve bölgeden fotoğraflar çekti.

Ancak; Eylül 2013 de okulun ve çevresinin durumu değişti. Tamiratlar bitti. Çevre düzenlemesi yapıldı.

Düşündük ki; Düzenlemeler yapılmadan önceki durumu görmek gerekiyor ki; yapılan düzenlemelerin ne aşamadan geçtiğini, hangi uğraşların verildiğininin görülmesi ve bilinmesi gerekiyor. Vede bu hizmeti yapanlara teşekkür etmek gerekiyor.

Fakat biz teşekkürü yeni fotoğraflar geldikten sonra o fotoğrafları yayınladıktan sonra yapmaya karar verdik.

Şimdi sizleri 2013 yılı Ağustos ayındaki görüntüler ile baş başa bırakıyoruz.

Ziyarette Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü 3. Sınıfta Okuyan Semra ÇAM, Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi Ve Ticari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi 2. Sınıfında okuyan Öznur ÇAM, Ankara Seyranbağları Ortaokulu 3. Sınıfında Okuyan Senanur ve Serra Hanım ÇAM ile Akkuş İnternet Sitesi Ünye Temsilcisi Seyit ÇAM hazır bulundular.

Akkuş'a Yüksekokul açılınca; Yüksekokulda okuyan öğrencilerin ve herkesin ilgisini çekiyor. Bu nedenle artık herkes Akkuş ilçesinde bir meslek Yüksekokulu olduğunu biliyor ve arkadaşına, eşine, dostlarına alnı açık, gögüsü kabararak, gurur ile Akkuş Meslek Yüksekokulundan söz ediyor. Çekilen fotoğraflar gururla arkadaşlar ile paylaşılıyor. İşte şimdi Akkuş daha da, daha da Ünye'ye de, Ordu'ya da, Ankara'ya da, İstanbul'a da yakın oldu.

Bu okulun gururu bize yeter.

Bu duygu selinden sonra Teşekkürü neden sonra bırakalım. Sonra yine teşekkür ederiz.

Bizlere, Akkuşlulara bu gururu yaşatanlara, Akkuş MYO'da bir pirinç tanesi kadar emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Hepsinden Allah Razı Olsun.

İyi ki Akkuş MYO açıldı.

İyi ki varsın Akkuş MYO

 

 

 

 

  

 

Related Articles

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1,465BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
18AboneAbone Ol

Çok Okunanlar