29 Mart 2024 Cum

2006-2007 YILI EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ HAYIRLI OLSUN

  AKKUŞ  MİLLİ  EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR.

AŞAĞIDAKİ HABERİMİZ İLE İLGİLİ OLARAK AKKUŞLULAR RESMİ KURUMLARDAN AÇIKLAMA BEKLEMEKTEDİRLER

{mosimage}{mosimage}

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Tüm Eğitimcilerimize-Öğrencilerimize ve Milletimize Hayırlı Olsun

{mosimage}{mosimage}

{mosimage}

Sitemizde de yıllarca haber yaptığımız Çayıralan Yazıkıyısı ve Seferli İlköğretim Okulları ne yazık ki bu seneki Eğitim Öğretim yılında da yapılmayarak Öğrencilerimiz sıkıntı çekmeye mahkum kalmışlardır. Keşke Yollarımızın yapılması, Hastanemize Doktor atanması, Belediyemizin Sanayi Sitesi, Kültür Evi, Yıbo Okul yolu yapılması, Kızılelma Belediyesinin Okulunu yapması gibi daha bir çok hizmetlerin yanına ne olurdu sanki özellikle de Yazıkıyısı ve Seferli Okullarının yeniden yapılması inşaatlarını da yerleştirebilseydik. İnanın kare  tam olacaktı.

{mosimage}{mosimage}

{mosimage}

Site Yönetimi olarak zaman zaman da şahit olduğumuz üzere Ak Parti İlçe Teşkilatı adına Başkan İzzet KAŞIKÇIOĞLU, İl Encümenleri Adem DUMAN, Hamdi GÜL ve Mehmet DEMİRCİ ile Çayıralan Belediye Başkanı Azmi KOCAGÖZ bu okullara ödenek çıkarmak için sık sık Ankara'da siyasiler ile ve ilgili kurumlar ile görüşmüşlerdir. Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü ve Özel İdarenin de ödenek konusunda destek olacakları söyleniyordu.

{mosimage}{mosimage}{mosimage}

Aslında sorun sadece bu iki okulumuzun sorunu ile de bitmiyor. Dağyolu Köyü İlköğretim Okulu Lojmanı bir yaz boyunca neden bitirilemedi doğrusu merak ediyoruz. Tamir olacak bir çok okul ve lojman tamiratı da ne yazık ki bitirilememiştir. Taşımalı Eğitim halen devam etmektedir. Ortabölme İlköğretim Okulu neden kapatıldı. Merak edenler var. Daha burada yazmadığımız sorunların olduğu bilinmektedir.

YENİDEN YAPILMASI DÜŞÜNÜLEN 2 OKUL NEDEN YAPILMADI? KİMLER GEREĞİ KADAR GÖREVİNİ YAPMADI? ÖZELLİKLE BELEDİYE BAŞKANLARI GEREĞİ KADAR KONUYA EĞİLDİLER Mİ? HALKIN KONUYA KATILIMI NEDEN SAĞLANAMADI? AKKUŞLULAR MERAK EDİYOR LÜTFEN BİLENLER YAZSINLAR.

Milli Eğitim Bakanın İlçemize Gelmesi ile ne gibi gelişmeler oldu. Neler değişti. Akkuş Milli Eğitim Müdürlüğüne ayrılan ödenek ne kadar yeterli geldi mi. Devlet yardımı dışında diğer kurum, dernek, vakıf ve kişilerden maddi destek geldi mi?

AKKUŞ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SİTEMİZE AÇIKLAMA YAPACAĞINDAN BU AÇIKLAMADAN SONRA MÜDÜRLÜĞÜN ÇALIŞMALARINA YER VERECEĞİZ.

Related Articles

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1,465BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
18AboneAbone Ol

Çok Okunanlar