29 Mart 2024 Cum

Emrullah MANTAR’ın Kitap Kampanyası Server Vakfını Ziyaret Etti

AKKUŞLU EMRULLAH MANTAR

BİREYSEL OLARAK BAŞLATTIĞI

 KİTAP KAMPANYASI SEBEBİYLE

SERVER VAKFINI ZİYARET ETTİ…

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında çalışan, Uluslararası Barış Ve dostluk Derneği Kamu politikaları, STK’dan sorumlu Başkanlık, Başkent Ankara ve Anadolu Federasyonu (BAŞKON) Gençlik platformu Başkanı, Yeni Dünya Vakfı Üyeliği ve önde gelen Karadeniz derneklerinde temsilcilik görevlerinde bulunan değerli hemşehrimiz Emrullah MANTAR ülkemizin güzide vakıflarından biri olan Yönetim kurulu başkanlığını Ankara Ak Parti il Başkanı M. Nedim YAMALI’ nın yaptığı, Başkan Vekilliğini Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucu Üyesi – 22 nci Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Av. Mehmet Ali Bulut’un üstlendiği ve Mütevelli heyetinde eski siyasetçiler ve bürokratların bulunduğu Server Vakfı ‘na Bireysel olarak başlattığı kitap kampanyasına destek amacıyla anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

Program sonrası açıklama yapan Emrullah Mantar Şu açıklamayı yaptı;

Ülke olarak zorlu süreçlerden geçmekteyiz. Böyle zorlu süreçlerin atlatılmasında Sivil Toplum Kuruluşlarının Varlığı yadsınamaz bir gerçektir. Ülkemiz açısından önemli bir yere sahip olan ve STK olarak üzerine düşen sorumluluğun bilinciyle verimli hizmetlerde bulunan Server vakfı ülkemin tüm insanlarına hitap etmekte olup her hafta değerli konuklarıyla Ülkemize Çok değerli katkılar sunmaktadır.

 

Bizi çok güzel ağırlayan ve yaptığım bireysel kitap kampanyasına büyük destekte bulunan yönetim kurulu Başkan Vekilliğini Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucu Üyesi – 22 nci Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Av. Mehmet Ali Bulut’  a ve Server Vakfı ailesine teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.

 

 

Related Articles

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1,465BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
18AboneAbone Ol

Çok Okunanlar