19 Mart 2024 Sal

Akkuş Köyleri Yrd. ve Dayanışma Derneğinin Yönetim Kuruluna Aday Olan Orhan ŞAHİN; Derneğe üye olsun yada olmasın tüm Akkuşluların genel kurul toplantısına katılma hakkının olduğunu bu nedenle 04.01.2015 Günü Hemşehrilerimi toplantıya davet ediyorum. dedi

Dernek genel kurul toplantısını bir şölen haline getirelim mi? Haydi Akkuşlular Dernekte buluşalım

Akkuş Köyleri Yrd. ve Dayanışma Derneğinin Yönetim Kuruluna Aday Olan Orhan ŞAHİN; Derneğe üye olsun yada olmasın tüm Akkuşluların genel kurul toplantısına katılma hakkının olduğunu bu nedenle 04.01.2015 Günü Saat 13.00'de Tüm Hemşehrilerimi toplantıya davet ediyorum. dedi

Başkent Ankara'da Uzun Süre Memuriyet görevinde bulunduktan sonra yıllarca Akkuş Orman İşletmesinde Müdür olarak görev yapan Orhan ŞAHİN; Dernek Yönetimine seçilmesinden sonra ekibi ile birlikte başarıyı yakalabilir. Çünkü ŞAHİN Ankara'daki Akkuşluların durumlarını-hangi hizmetlere ihtiyaçları olduklarını, birlik ve beraberliğin Ankara'da yaşayan Akkuşlular için ne anlama geldiğini herkesten çok daha iyi bilir. Orhan kardeşim ilk defa köyden Ankara'ya gelince aynen bizler gibi gurbettin tüm sıkıntılarını en alasından çekmiştir. Ama bu sıkıntıların altında ezilmemiş tahsilini tamamlamış ve uzun yıllar devlete hizmet etmiştir.

Dernek yönetimine seçilen kişinin Akkuş'u iyi bilmesi, Akkuş'un ruhunu iyi bilmesi gerekmektedir. Akkuş ilçesinde görev yaparken çekilen sıkıntıları yine Orhan ŞAHİN çok yaşamıştır. Herhalde Akkuşluları en iyi o anlayacaktır. İlçe merkezi ve (Köyleri) Mahaleleri ve buralarda yaşayan insanların hangi sıkıntılar çektiklerini çok iyi bilmektedir. Yine bu kardeşimiz şunu da iyi bilmektedir ki; Ankara'da yaşayan Akkuşlular ile Akkuş İlçesi arasında kopukluklar vardır. Tam kaynaşma ve tam diyalog istenilen düzeyde değildir. Yukarıda sayılan durumlar neticesinde Ankara ile Akkuş arasındaki diyalogları en iyi şekilde Kardeşimiz Orhan ve ekibi sağlabilir diye düşünüyoruz.

Bildiğimiz kadarı ile dernek genel kurulunda ikinci bir liste çıkmayacak. Öyle ise haydin hep beraber genel kurulu en iyi şekilde yapalım. Bir şölen havası içinde olsun. Kaynaşma olsun. Sevgi olsun. Birbirimize sarılma olsun. Hatta genel kuruldan sonra dernek merkezinde bizden bir kardeşimiz sazı ile sözü ile bir müzik ziyafeti çeksin.

Derneğe üye olsun olmasın. Her Akkuşlunun genel kurul toplantısına katılma hakkı vardır. Tek fark oy kullanma hakkı yoksa oy kullanamaz ama genel kurula herkes katılabilir. Bu vesile ile Tüm Akkuşluları genel kurulu bekliyoruz.

Gün birlik olma günüdür. Gün bir araya gelme günüdür.

Site Yönetimi olarak biz genel kurula katılacağız. Haydi Akkuşlular sizleri de bekleriz.

Genel Kurul: Akkuş Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Merkezinde

04.01.2015 Pazar günü saat 13.00'de yapılacaktır.

Dernek Adresi: Başçavuş Sok. No: 97 Küçükesat/ANKARA

Dernek Telefon: 0 312 437 17 63

Related Articles

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

1,465BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
17AboneAbone Ol

Çok Okunanlar